Co je nového?

Zůstaňme ve spojení

Chcete mít přehled o aktualitách a dění v cirkulárním centru?
Přihlaste se k odběru novinek a my Vás budeme pravidelně informovat.

Vítejte v naší kreativní komunitě: Upcyklace a Inovace!
Jsme váš spolehlivý průvodce do světa udržitelnosti a kreativity. Naší vášní je transformace odpadových materiálů na unikátní a užitečné předměty. Věříme, že odpad není pouze problémem, ale cenným zdrojem, který můžeme využít v kreativní tvorbě.

Burza filantropie je transparentní nástroj k podpoře projektů neziskových organizací, který zároveň nabízí setkání zástupců podnikatelského sektoru, neziskových organizací a veřejné správy.
Jedná se fakticky o "Den D" neziskových organizací a probíhá podobně, jak jej známe z pořadu České televize, kde se zajímavé projekty ucházely o podporu...

Téma upcyklace si vzala za své také parta, která se rozhodla vytvořit pro Křišťál vlastní divokolo. Sbírali materiál, plánovali, řezali, svářeli a montovali jako diví pro všechny a za všechny, kteří se teď budou moci potěšit na Křišťálovém recyvozidle. Kluci, díky za to! Budeme jezdit až námm budou vlasy vlát! Nic z toho by nebylo bez podpory a...

První týden v říjnu patřil už tradičně ojedinělému RECY-UPCY festivalu v prostorách Umělecké kolonie v Bastionu IV v pevnosti Josefov. Pod mottem Recyklace do posledního šroubku se v průběhu celého týdne odehrávaly studentské stáže, které se zaměřovaly na kreativní využívání odpadových materiálů v umělecké a řemeslné tvorbě.